Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman75g128kcal9g0g7.5g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g19g66kcal2.5g13g0.3g0.6g
Ruskeita papuja, Rainbow50g42kcal2.7g7g0.2g10.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g24kcal1.2g3.9g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1149g676kcal33g57g29.2g24.4g
Valittu annoskoko575g338kcal16.5g28.5g14.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna287g169kcal8.3g14.3g7.3g6.1g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933