Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g952g828kcal171.4g14.3g9.5g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)840g1462kcal147.8g0g97.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g420g42kcal4.6g4.2g0.8g4.2g
Kurkku 840g92kcal4.7g11.8g0.8g5.9g
Tomaatti 840g191kcal4.7g29g2.5g11.8g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1120g728kcal145.6g22.4g3.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore168g42kcal0g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g7098kcal968.2g244g233.2g65.4g
Valittu annoskoko5740g3549kcal484.1g122g116.6g32.7g
Annoskoko puolitettuna2870g1774kcal242.1g61g58.3g16.4g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573