Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1000g1391kcal190.1g0g70g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g975g410kcal15.6g83.9g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g38g135kcal0.2g33g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)63g561kcal0g0g61.9g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g375g563kcal3.8g22.5g48.8g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g600g186kcal10.8g36g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g313g1094kcal26.6g237.6g5.6g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g8679kcal494.2g826g374.6g18.8g
Valittu annoskoko5740g4339kcal247.1g413g187.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna2870g2170kcal123.6g206.5g93.7g4.7g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193