Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1250g1399kcal274.9g0g37.5g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g487g1900kcal39g365.5g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)500g425kcal22.5g75g2.5g15.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g250g150kcal1g37.5g0.2g3.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 487g471kcal14.7g95.5g1.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g9992kcal709.4g1166.2g277.8g54.4g
Valittu annoskoko5740g4996kcal354.7g583.1g138.9g27.2g
Annoskoko puolitettuna2870g2498kcal177.4g291.6g69.5g13.6g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91678