Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g167g617kcal7.5g51.7g41.7g6.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g63g121kcal11.9g0.1g8.1g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Maito, Kevyt83g38kcal2.7g4g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa42g125kcal9.6g0g9.6g0g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2392kcal104.4g116.8g165.8g13.6g
Valittu annoskoko575g1196kcal52.2g58.4g82.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna288g598kcal26.1g29.2g41.5g3.4g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.2g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415