Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g104g416kcal7.6g64.5g14.6g1.2g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sokeri 88g359kcal0g88.3g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa166g166kcal18.3g5g8.3g0g
Karpalo 83g27kcal0.4g2.9g0.6g2.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio83g117kcal2.3g5.4g10g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2333kcal68.6g340.8g76.4g7.8g
Valittu annoskoko575g1167kcal34.3g170.4g38.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna288g583kcal17.2g85.2g19.1g2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239