Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 50g41kcal0.8g8.4g0g1.5g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)104g37kcal1.7g7.2g0.1g1.5g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.6g12kcal0.3g0.4g1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g67g230kcal16.7g40g1.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g949kcal41.8g133.8g29.2g24g
Valittu annoskoko575g475kcal20.9g66.9g14.6g12g
Annoskoko puolitettuna288g237kcal10.5g33.5g7.3g6g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959