Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri31g127kcal0g31.2g0g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g514kcal0.2g125.4g0g0g
Valittu annoskoko575g257kcal0.1g62.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna288g128kcal0.1g31.4g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464