Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell156g172kcal35.9g0g3.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g125g450kcal18g73.6g8.7g11.7g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g144g249kcal16.7g33.2g2.3g19g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)88g153kcal1.7g3.1g14.9g3.8g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g63g75kcal2.5g13.1g1.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2197kcal149.6g246g61g72.8g
Valittu annoskoko575g1099kcal74.8g123g30.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna288g549kcal37.4g61.5g15.3g18.2g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023