Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g3.1g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste9g70kcal0g0g7.7g0g
Risottoriisi (Pirkka)63g207kcal4.2g50.1g0.3g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)31g14kcal0.1g3.4g0.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7g1.4kcal0g0.5g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu157g94kcal1.6g7g6.3g0g
Aurajuusto39g133kcal7.8g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1159kcal31.4g141.2g53.8g6.8g
Valittu annoskoko575g579kcal15.7g70.6g26.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna288g290kcal7.9g35.3g13.5g1.7g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123