Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 96g329kcal9.8g67.1g1.2g3.4g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g54g219kcal0g54g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.6g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)40g13kcal1.2g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mustikka metsä- 160g70kcal0.8g10.2g1g5.3g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 100g59kcal9.8g3g0.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g36g146kcal0g36g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2534kcal53.4g353.4g93.8g17.4g
Valittu annoskoko576g1267kcal26.7g176.7g46.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna288g634kcal13.4g88.4g23.5g4.4g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999