Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki188g105kcal16g9.4g0.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g188g1355kcal1.9g1.9g150.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal19.9g137g2.3g6.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g4278kcal76g299.4g306.6g13.8g
Valittu annoskoko576g2139kcal38g149.7g153.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna288g1070kcal19g74.9g76.7g3.5g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330