Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g91g407kcal7g61.5g14.5g3.3g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g101g357kcal5.8g3g35.7g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g101g271kcal8g12.1g20.1g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g151g166kcal0.8g22.6g7.5g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 30g90kcal0g6.3g4.5g0g
Kahvilikööri30g87kcal0g9.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.4g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g161kcal0g40.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3502kcal50.6g319.4g205.4g6.6g
Valittu annoskoko576g1751kcal25.3g159.7g102.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna288g876kcal12.7g79.9g51.4g1.7g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743