Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.2g2.3g6.8g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Rypsiöljy 84g745kcal0g0g84.2g0g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.1g24kcal0g5.8g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.5g29kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3907kcal41.8g522.4g175.2g25.6g
Valittu annoskoko576g1954kcal20.9g261.2g87.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna288g977kcal10.5g130.6g43.8g6.4g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746