Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)90g648kcal0.7g0.7g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 45g21kcal1.3g2.2g0.7g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.2kcal0.4g0.6g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)45g270kcal10.8g3g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g4295kcal77.2g499g217.6g8.8g
Valittu annoskoko576g2147kcal38.6g249.5g108.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna288g1074kcal19.3g124.8g54.4g2.2g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928