Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)408g171kcal40g6.1g0.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g92g349kcal1.3g86g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g77g459kcal18.4g5g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1958kcal119.4g194.2g83.4g0g
Valittu annoskoko576g979kcal59.7g97.1g41.7g0g
Annoskoko puolitettuna288g489kcal29.9g48.6g20.9g0g
Arvot/100g100g170kcal10.4g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689