Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 174g598kcal17.7g121.9g2.1g6.1g
Sokeri 114g462kcal0g113.7g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow84g461kcal0.8g0.8g50.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)67g21kcal2.2g3g0g0g
Mustikka metsä- 101g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3268kcal50.2g494.4g111.8g18.8g
Valittu annoskoko576g1634kcal25.1g247.2g55.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna288g817kcal12.6g123.6g28g4.7g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105