Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g169g864kcal15g49.3g67.5g10g
Voi, 1 tl, 5 g119g870kcal1.2g1.2g95.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton15g48kcal3.4g1.6g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl149g507kcal3g4.5g52.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g4957kcal75g123.8g460.4g20g
Valittu annoskoko576g2479kcal37.5g61.9g230.2g10g
Annoskoko puolitettuna288g1239kcal18.8g31g115.1g5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347