Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g241g1762kcal2.4g2.4g193.1g0g
Sokeri 69g278kcal0g68.4g0g0g
Leivinjauhe 5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 215g736kcal21.9g150.2g2.6g7.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.6g34kcal0g8.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)38g82kcal0.1g20g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g5805kcal49.4g503g391.6g16.2g
Valittu annoskoko576g2903kcal24.7g251.5g195.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna288g1451kcal12.4g125.8g97.9g4.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591