Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Bataatti, kuorittu 30g24kcal0.5g5g0g0.9g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g388kcal13.2g61.6g8.8g9.2g
Valittu annoskoko576g194kcal6.6g30.8g4.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna288g97kcal3.3g15.4g2.2g2.3g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097