Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g93g56kcal9.3g4g0.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 23g88kcal0g1.2g9.3g0g
Sokeri 79g322kcal0g79.1g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g75g323kcal3.6g49.2g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.4g0.7g2.1g
Kaurahiutale 168g628kcal24.3g95.6g12.2g16.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3353kcal91.4g564.6g68.8g37.8g
Valittu annoskoko576g1677kcal45.7g282.3g34.4g18.9g
Annoskoko puolitettuna288g838kcal22.9g141.2g17.2g9.5g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333