Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g452g646kcal90.4g0g31.6g0g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Lanttu 57g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1518kcal199g5.6g77.4g2g
Valittu annoskoko576g759kcal99.5g2.8g38.7g1g
Annoskoko puolitettuna288g380kcal49.8g1.4g19.4g0.5g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893