Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.5g27kcal0.9g5.1g0.6g2.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl16g20kcal2g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g888kcal26.4g181.2g3.1g9.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl57g512kcal0g0g56.9g0g
Hiiva 14g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3308kcal62.4g469.6g124g25g
Valittu annoskoko576g1654kcal31.2g234.8g62g12.5g
Annoskoko puolitettuna288g827kcal15.6g117.4g31g6.3g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693