Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)87g29kcal0.3g5.9g0.3g1.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)254g354kcal28.2g1g26.4g0g
Sokeri 95g384kcal0g94.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g354kcal10.5g72.3g1.2g3.6g
Rypsiöljy 29g253kcal0g0g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2793kcal78.4g358g113g9.8g
Valittu annoskoko576g1396kcal39.2g179g56.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna288g698kcal19.6g89.5g28.3g2.5g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566