Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1001g326kcal4.4g34.5g7g33g
Sokeri 681g2762kcal0g679.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g255kcal0g62.1g0g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 4003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g6684kcal8.8g1552.8g14g68.2g
Valittu annoskoko5760g3342kcal4.4g776.4g7g34.1g
Annoskoko puolitettuna2880g1671kcal2.2g388.2g3.5g17.1g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771