Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow900g2538kcal161.1g571.5g8.1g90g
Hirvenjauheliha oma saalis720g806kcal158.4g0g21.6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g540g702kcal59.4g8.1g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g8093kcal757.8g1159.2g156.6g180g
Valittu annoskoko5760g4046kcal378.9g579.6g78.3g90g
Annoskoko puolitettuna2880g2023kcal189.5g289.8g39.2g45g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226