Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2996g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1049g221kcal12.6g35.7g2.1g22g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g38.9g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Soijakastike150g90kcal7.8g14.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.2g0g21g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g3182kcal180.8g249.2g158.6g80.6g
Valittu annoskoko5760g1591kcal90.4g124.6g79.3g40.3g
Annoskoko puolitettuna2880g796kcal45.2g62.3g39.7g20.2g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691