Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g486g724kcal20.9g155.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1518g1821kcal47.1g66.8g151.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g152g387kcal27.6g70.6g11.7g24.6g
Kananmuna kuoreton 417g595kcal52.2g1.3g42.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3187g7252kcal605.6g0g541.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g21559kcal1506.8g588.2g1496.2g49.2g
Valittu annoskoko5760g10780kcal753.4g294.1g748.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna2880g5390kcal376.7g147.1g374.1g12.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745