Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)4562g1916kcal447.1g68.4g4.6g0g
Sokeri 970g3935kcal0g968.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton228g48kcal0.7g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g11799kcal895.6g2081g9.2g0.4g
Valittu annoskoko5760g5899kcal447.8g1040.5g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna2880g2950kcal223.9g520.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859