Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1416g2020kcal177g4.2g145.1g0g
Perunajauhot,rainbow1287g4170kcal1.3g1042.5g1.3g18g
Sokeri 1094g4440kcal0g1092.9g0g0g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Mansikka 757g352kcal3.8g63.6g1.5g14.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g378g1476kcal0g370.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 757g311kcal7.6g31.1g6.1g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g25651kcal382.8g5234.6g308g121.2g
Valittu annoskoko5760g12826kcal191.4g2617.3g154g60.6g
Annoskoko puolitettuna2880g6413kcal95.7g1308.7g77g30.3g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386