Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1440g260kcal8.1g36g5.8g10.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1440g5616kcal0g1411.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1440g403kcal8.6g85.7g2.9g36g
Raparperi 1440g485kcal9.9g79.2g1.4g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g13528kcal53.2g3224.2g20.2g132.6g
Valittu annoskoko5760g6764kcal26.6g1612.1g10.1g66.3g
Annoskoko puolitettuna2880g3382kcal13.3g806.1g5.1g33.2g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731