-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g2002g500kcal26g80.1g6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3323kcal380.3g0g200.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow751g188kcal6.8g36g2.3g0g
Paprika punainen 801g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)55g154kcal5.2g9.9g10.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g8880kcal855.6g338.4g445g36.2g
Valittu annoskoko5760g4440kcal427.8g169.2g222.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna2880g2220kcal213.9g84.6g111.3g9.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479