Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)68g598kcal0g0g67.6g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Riisi, keitetty, suolaa 676g926kcal16.4g204.4g1.9g6.2g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g2028g1420kcal99.4g243.4g14.2g0g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1916g1437kcal344.8g9.6g19.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g901g874kcal175.8g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g10723kcal1288.6g948.4g242.8g16.4g
Valittu annoskoko5760g5362kcal644.3g474.2g121.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna2880g2681kcal322.2g237.1g60.7g4.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560