Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1741g5975kcal177.4g1219g20.9g60.9g
Sokeri 1139g4622kcal0g1137.5g0g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Margariini, 60%, Rainbow837g4605kcal7.5g7.5g502.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)335g422kcal36.8g1g30.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)670g214kcal22.1g30.1g0g0g
Mustikka metsä- 1005g442kcal5g64.3g6g33.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g32677kcal501g4944.2g1118.6g188.6g
Valittu annoskoko5760g16339kcal250.5g2472.1g559.3g94.3g
Annoskoko puolitettuna2880g8169kcal125.3g1236.1g279.7g47.2g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105