Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 682g6032kcal0g0g682.1g0g
Pellavansiemenöljy1364g12278kcal0g0g1364.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g682g546kcal0g0g61.4g0g
Viinietikka 3032g627kcal0g15.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g38964kcal0g30.4g4215.4g0g
Valittu annoskoko5760g19482kcal0g15.2g2107.7g0g
Annoskoko puolitettuna2880g9741kcal0g7.6g1053.9g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233