Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President1200g3096kcal228g6g240g0g
Kesäkurpitsa2400g408kcal9.6g60g14.4g16.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1800g365kcal10.8g68.4g5.4g25.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 300g643kcal93g0g30g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g10086kcal682.8g268.8g699.6g84g
Valittu annoskoko5760g5043kcal341.4g134.4g349.8g42g
Annoskoko puolitettuna2880g2522kcal170.7g67.2g174.9g21g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663