Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl699g915kcal90.8g3.5g60.1g0g
Sokeri 1024g4155kcal0g1022.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 982g3368kcal100g687.1g11.8g34.4g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Voi 452g3276kcal5.4g1.8g367.2g0g
Maito, Kevyt753g346kcal24.1g36.1g11.3g0g
Mustikka metsä- 1807g795kcal9g115.6g10.8g59.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g25871kcal463.2g3767.8g922.4g188.4g
Valittu annoskoko5760g12936kcal231.6g1883.9g461.2g94.2g
Annoskoko puolitettuna2880g6468kcal115.8g942g230.6g47.1g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149