Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2400g13200kcal24g24g1440g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1440g4752kcal338.4g648g302.4g158.4g
Canderel makeutusjauhe320g1229kcal9.3g297.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g48925kcal807.4g2035.8g4604.8g316.8g
Valittu annoskoko5760g24463kcal403.7g1017.9g2302.4g158.4g
Annoskoko puolitettuna2880g12231kcal201.9g509g1151.2g79.2g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655