Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1688g8644kcal150.3g493g675.3g99.6g
Voi, 1 tl, 5 g1192g8700kcal11.9g11.9g953.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton149g477kcal34.4g15.6g31g0g
Kananmuna kuoreton 1192g1700kcal149g3.6g122.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1490g5065kcal29.8g44.7g521.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g199kcal0g49.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g49567kcal750.8g1236g4606.6g199.2g
Valittu annoskoko5760g24784kcal375.4g618g2303.3g99.6g
Annoskoko puolitettuna2880g12392kcal187.7g309g1151.7g49.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347