Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3189g673kcal38.3g108.4g6.4g67g
Porkkana, keskikokoinen 65g1595g446kcal9.6g94.9g3.2g39.9g
Sipuli (kuorittu)797g215kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Oliiviöljy 108g952kcal0g0g107.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g4847kcal116.6g552g237.6g241g
Valittu annoskoko5760g2424kcal58.3g276g118.8g120.5g
Annoskoko puolitettuna2880g1212kcal29.2g138g59.4g60.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118