Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2103g3000kcal262.9g6.3g215.6g0g
Sokeri 813g3298kcal0g811.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 932g3198kcal95g652.5g11.2g32.6g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1912g4780kcal0g1185.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g28554kcal715.8g5312.2g453.6g65.2g
Valittu annoskoko5760g14277kcal357.9g2656.1g226.8g32.6g
Annoskoko puolitettuna2880g7139kcal179g1328.1g113.4g16.3g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513