Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2299g1047kcal11.5g188.5g4.6g91.9g
Kananmuna kuoreton 992g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g667g200kcal6.7g26.7g2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1803g4998kcal36.1g54.1g504.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g15319kcal356.4g544.6g1226g183.8g
Valittu annoskoko5760g7660kcal178.2g272.3g613g91.9g
Annoskoko puolitettuna2880g3830kcal89.1g136.2g306.5g46g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957