Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1600g2000kcal336g0g72g0g
Pekoni (Dulano)373g956kcal67.2g11.9g70.9g0g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Palsternakka 1067g679kcal5.3g125.9g4.3g48g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Paprika punainen 133g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g8905kcal842.6g394.4g405.2g135g
Valittu annoskoko5760g4453kcal421.3g197.2g202.6g67.5g
Annoskoko puolitettuna2880g2226kcal210.7g98.6g101.3g33.8g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067