Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 658g939kcal82.2g2g67.4g0g
Sokeri 598g2428kcal0g597.5g0g0g
Fariinisokeri598g2428kcal0g597.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1436g1206kcal15.8g262.7g5.7g25.8g
Voi 299g2170kcal3.6g1.2g243.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1495g5131kcal152.4g1046.7g17.9g52.3g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.4g0g0g
Suklaa tumma 598g3090kcal23.3g318.6g185.4g31.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g35269kcal557.8g5769.8g1039g219.8g
Valittu annoskoko5760g17634kcal278.9g2884.9g519.5g109.9g
Annoskoko puolitettuna2880g8817kcal139.5g1442.5g259.8g55g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181