Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2240g949kcal219.7g9g2.2g0g
Liivate 192g670kcal164.4g0g0.2g0g
Hermesetas-jauhe128g370kcal1.5g71.7g0g51.2g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g3977kcal771.2g161.4g4.8g102.4g
Valittu annoskoko5760g1989kcal385.6g80.7g2.4g51.2g
Annoskoko puolitettuna2880g994kcal192.8g40.4g1.2g25.6g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286954