Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2414g17624kcal24.1g24.1g1931.4g0g
Sokeri 685g2779kcal0g683.9g0g0g
Leivinjauhe 54g94kcal2.8g20.3g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2146g7364kcal218.7g1502.2g25.8g75.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g86g343kcal0g85g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)376g823kcal1.1g199.8g0.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g58054kcal493.4g5030.6g3916g162.8g
Valittu annoskoko5760g29027kcal246.7g2515.3g1958g81.4g
Annoskoko puolitettuna2880g14513kcal123.4g1257.7g979g40.7g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591