Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4007g1156kcal40.1g184.3g12g72.1g
Vehnälese 60g137kcal8g9.3g2.7g22.5g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g401g1362kcal8g12g140.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu481g606kcal52.9g1.4g43.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g10g40kcal0.2g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g6602kcal218.4g433.4g396.4g189.2g
Valittu annoskoko5760g3301kcal109.2g216.7g198.2g94.6g
Annoskoko puolitettuna2880g1651kcal54.6g108.4g99.1g47.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060