Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2385g1622kcal291g93g4.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl1193g4389kcal345.8g0g333.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1491g1878kcal164g4.5g134.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 417g1269kcal36.5g231.2g7.9g58g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g215g264kcal15.5g34.6g7.1g149.6g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g19053kcal1711.8g771.6g975.8g415.8g
Valittu annoskoko5760g9527kcal855.9g385.8g487.9g207.9g
Annoskoko puolitettuna2880g4763kcal428g192.9g244g104g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101