Tortillapohja

Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3407g11688kcal347.1g2384.5g40.9g119.2g
Rypsiöljy 429g3792kcal0g0g428.8g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Vesi1906g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g30960kcal694.2g4769g939.4g238.4g
Valittu annoskoko5760g15480kcal347.1g2384.5g469.7g119.2g
Annoskoko puolitettuna2880g7740kcal173.6g1192.3g234.9g59.6g
Arvot/100g100g269kcal6g41.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358585