Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g738g2509kcal95.9g498g12.5g39.1g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1581g474kcal45.5g56.9g1.6g0g
Kuivahiiva, annos 11g63g228kcal28.5g25.3g3.8g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma211g675kcal0.2g156g0g0g
Voi 527g3823kcal6.3g2.1g428.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote2635g9222kcal342.5g1844.5g36.9g139.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g33860kcal1037.8g5165.6g966.4g357.6g
Valittu annoskoko5760g16930kcal518.9g2582.8g483.2g178.8g
Annoskoko puolitettuna2880g8465kcal259.5g1291.4g241.6g89.4g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963